خسرو سينايي در کنار محمدعلي کشاورز به خاک سپرده شد

پيکر مرحوم خسرو سينايي در کنار مزار محمدعلي کشاورز به خاک سپرده شد.

به گزارش گالري آنلاين به نقل از ايسنا، کمتر از دو ماه از به خاک‌سپاري يکي از بازيگران قديمي ايران در قطعه هنرمندان نمي‌گذرد که امروز يکي از کارگردان‌هاي سرشناس سينما در کنار او آرام گرفت.

خسرو سينايي که روز گذشته، 11 مردادماه بر اثر عفونت ريه و ابتلاء به کرونا در بيمارستان درگذشت، امروز يکشنبه، 12 مرداد در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) در کنار مزار زنده ياد محمد علي کشاورز و با حضور محدود اعضاي خانواده  و دوست به خاک سپرده شد.

سينايي حدود يک ماه قبل براي يک عمل جراحي در بيمارستان بيستري بود و بعد از مدتي مرخص شد، اما از هفته قبل به دليل مبتلا شدن به کرونا با حال وخيم در بيمارستان بستري بود و سرانجام از دنيا رفت.

اين مستند ساز و کارگردان سينما متولد سال 1319 است که فيلسازي خود را از سال 1346 آغاز کرد. او سال 62 مستند «مرثيه گمشده» با روايت مهاجرت هزاران لهستاني به ايران را ساخت که جايزه‌اي از رييس جمهور کشور لهستان هم گرفت. يکي از مطرح ترين فيلم‌هاي سينمايي اين کارگردان «عروس آتش» بود که ساال 78 ساخته شد و سيمرغ بلورين بهترين فيلمنامه را در جشنواره فيلم فجر دريافت کرد.

يکي از آخرين مستندهاي خسرو سينايي «جزيره رنگين» بود که سال 93 با محوريت جزيره هرمز و خاک‌هاي رنگي اين منطقه ساخته شد. او اين فيلم را يک اثر توريستي نمي‌دانست بلکه معتقد بود اين فيلم يک پيشنهاد است که مي‌تواند تلنگرهاي ظريفي به اذهان بزند تا بدانيم مملکت زيبايي داريم و خوب است آن را بشناسيم تا همه چيز فقط در تهران متمرکز نباشد.

کوير خون، مثل يک قصه، گفت‌وگو با سايه و هيولاي درون از ديگر آثار اين فيلمساز هستند.

پیمایش به بالا