اختلاف نظر براي تاسيس موزه آتش‌نشاني پس از چهار سال

هفتم مهرماه روز آتش‌نشان در ايران است؛ اما هنوز بر سر مکان موزه آتش‌نشاني در شوراي شهر تهران اختلاف نظر وجود دارد.

به گزارش گالري آنلاين به نقل از هنرآنلاين، احمد مسجدجامعي عضو کميسيون فرهنگي و اجتماعي شوراي اسلامي شهر تهران امروز يکشنبه 6 شهريورماه در دويست و سي‌ونهمين جلسه شورا اسلامي شهر تهران به مناسبت روز آتش‌نشان پيشنهاد کرد که ايستگاه حسن‌آباد در مرکز تهران به موزه آتش‌نشاني تبديل شود.

او در اين باره گفت: ايستگاه حسن‌آباد در محدوده موزه‌ها و فضاي تاريخي تهران قديم قرار دارد و مي‌توانيم در راستاي ارتقاي جايگاه آتش‌نشاني، اين اقدام مهم را انجام دهيم.

وي با تاکيد بر اينکه سازمان آتش‌نشاني هم با اين پيشنهاد موافق است، بيان کرد: حتي آثار عمليات‌هاي بزرگ همچون حريق پلاسکو نيز موجود است و مي‌تواند در اين موزه به نمايش عموم گذاشته شود.

با اين حال محسن هاشمي رئيس شوراي اسلامي شهر تهران در اين جلسه درباره اين پيشنهاد مسجدجامعي اعلام کرد که قرار است يک طبقه از ساختمان پلاسکو جديد به موزه و مرکز اسناد آتش‌نشاني اختصاص يابد.

وي افزود: اگر موضوع منتفي باشد، کميسيون فرهنگي شورا بايد ايجاد موزه آتش‌نشاني را بررسي کند.

در حالي اين موضوع در دويست و سي‌ونهمين جلسه شورا اسلامي شهر تهران مورد بررسي قرار گرفته است که پيروز حناچي 11 خردادماه سال جاري به سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري تهران پيشنهاد داد بخشي از قديمي‌ترين ساختمان اين مرکز به موزه تبديل شود. از سوي ديگر وزارت ميراث فرهنگي و گردشگري نيز پيش از اين از تاسيس موزه آتش نشاني و حفظ برخي از اسناد ساختمان پلاسکو اعلام حمايت کرده بود.

موضوع تاسيس موزه آتش‌نشاني از دي 1395 همزمان با فاجعه ساختمان پلاسکو مطرح شده است و با وجود گذشت نزديک به چهار سال هنوز اقدامي در اين رابطه صورت نگرفته است.

پیمایش به بالا