کشف قطورترين ديوار تاريخي از دوره صفويه در رشت

مديرکل ميراث‌فرهنگي استان گيلان از کشف قطورترين ديوار تاريخي از دوره صفويه و به عرض بيش از ۹۰ سانتي متر در شهر رشت خبر داد.

به‌گزارش گالري آنلاين به نقل از ميراث‌آريا، ولي جهاني با بيان مطلب گفت: پس از اخذ مجوز گمانه‌زني به منظور پاسخ به استعلام در بلوار امام شهر رشت، در حين کاوش‌هاي باستان‌شناسي، به سرپرستي سيدمهدي ميرصالحي، ديوار سازه‌اي آجري از دوره صفويه به قطر بيش از ۹۰ سانتي متر کشف شد.

مديرکل ميراث‌فرهنگي استان ديوار مذکور را قطورترين ديوارهاي بدست آمده از دوران هاي مختلف تاريخي در گيلان دانست و افزود: به منظور بررسي و کيفيت سازه‌هاي احتمالي بجاي مانده از گذشته بخصوص در بافت‌هاي تاريخي، پيش از صدور هرگونه مجوز ساخت و ساز انجام عمليات گمانه‌زني و پژوهش باستان‌شناسي در دستور کار قرار گرفته و مورد اخير نيز در همين راستا تعريف شده است.

پیمایش به بالا