
دکتر جهانگيري، سفير ايران به همراه هيئت همراه در لاهه هلند در حاشيه کنفرانس منع سلاح هاي شيميايي از نمايشگاه بوي بادام بازديد کردند و در گفتگو با خبرنگارگالري آنلاينمطرح کرد:در دنياي امروز، ما شاهد تحولات زيادي در عرصۀ مديا هستيم. همچنين، ابزارهاي جديدي براي آگاهي بخشي و اطلاعرساني اختراع شدهاند که البته علاوه بر جنبههاي مثبت از جمله جذب مخاطبان بيشتر، جنبههاي منفي نيز دارند. در نتيجه، حضور هنرمندان در رويدادهاي بينالمللي و به نمايش در آوردن آثار آنها قطعا تأثير زيادي بر مخاطبان خواهد داشت و آنها را به فکر وا ميدارد. آثار به نمايش گذاشته شده در اين نمايشگاه نيز هر کدام به نوعي بازگو کنندۀ عواقب استفاده از سلاحهاي شيميايي هستند؛ و نه تنها براي نسل ما، بلکه روي نسلهاي آتي هم تأثيرگذار خواهند بود.
جهانگيري با اشاره به اينکه صرفِ دادنِ شعار صلحطلبي، صلحطلب محسوب نميشويم، افزود:
همۀ ما بايد در عمل طرفدار و بر قرار کنندۀ صلح و امنيت باشيم.خداوند ما را آزاد آفريده و ما بايد بتوانيم که در کنار هم با صلح و سازش زندگي کنيم؛ ولي متأسفانه چيزي که در عمل ميبينيم، چيزي متفاوت است و نتايج آن مهلک و مخرب هستند. متأسفانه در دوران جنگ تحميلي عراق عليه ايران نيز شاهد جنايتهاي زيادي از جمله استفاده از سلاحهاي شيميايي بودهايم. و خانوادههاي قربانيان همچنان هم از اين موضوع رنج ميبرند.
سفير ايران با تأکيد بر اين نکته که جمعآوري اين آثار از تعداد زيادي هنرمند کاري بسيار با ارزش بوده است ادامه داد:
آثار ارائه شده در اين نمايشگاه از اهميت زيادي برخوردار هستند و اين ميتواند آغاز راهي مهم در جهت زنده نگه داشتن راه جانبازان شيميايي کشورمان و آگاهسازي مخاطبان باشد. من از دستاندرکاران برگزاري اين نمايشگاه کمال تشکر را دارم و اميدوارم که در سالهاي آتي نيز شاهد حرکتهايي اينچنيني و حتي گسترش آنها باشيم.
جهانگيري در پاسخ به اين سوال که "برنامههاي بخش فرهنگي سفارت در زمينۀ گسترش فرهنگ صلح و نشان دادن تصوير صلحطلب ايرانيان به مردم دنيا چيست؟" گفت:
بخش فرهنگي سفارت فعاليت خوبي دارد و يکي از اقدامات خوبي که در هلند در بخش خصوصي انجام گرفته است، راهاندازي يک مرکز تجاري-فرهنگي است؛ و ما ميتوانيم با همکاري اين مرکز نمايشگاههاي ديگري را نيز ترتيب دهيم.
به نظر من خوبست که آثار هنرمندانمان را نه تنها براي مسئولين و ديپلماتها، بلکه براي عموم مردمي که در اين کشور زندگي ميکنند نيز به نمايش بگذاريم. زيرا در برخي از شهرهاي اينجا مردمي از کشورهاي مختلف زندگي ميکنند و در آن صورت مخاطباني با فرهنگهاي متفاوت خواهيم داشت.



