
سليمان اکرمي از سفارت افغانستان در حاشيه برگزاري نمايشگاه بوي بادام با خبرنگار گالري آنلاين گفتگويي داشته که در ادامه خواننده آن هستيد:
اکرمي معتقد است که استفاده از سلاح شيميايي تحت هر شرايطي، و تحت تسلط هر دولتي که باشد بايد ممنوع شود و توضيح مي دهد :
ما در کشورمان شاهد جنگها و استفاده از اين سلاحها بودهايم و عواقب جنگ و استفاده از سلاحهاي شيميايي را درک و با ساير ملتهايي که شرايط مشابه ما دارد همدردي ميکنيم.
ديدن تصاوير مجروحين و صدمهديدگان واقعا درد آور و شوکه کننده است. اثرات مخرب جنگ بسيار زياد است. ما از آن خاطرات بسيار بدي داريم؛ و براي مجروحان طلب شفاي عاجل داريم و بر روح شهدا درود ميفرستيم.
وي با اشاره به اينکه گام برداشتن در مسير هنر، گامي در مسير ايجاد تغيير در جهان است افزود:
به نظر من هنر، آن چيزيست که ميتواند در زندگي ما تغييرات مثبتي ايجاد کند. در نتيجه، هنرمندان بايد مورد تشويق و حمايت قرار گيرند.
