کاخ گلستان از برگزاري نمايشگاه «از نقطه تا چهره» با رونمايي از مجموعه طراحيهاي صنيعالملک در اين کاخ خبر داد.

به گزارش گالري آنلاين، ايسنا به نقل از ادارهکل روابطعمومي و اطلاعرساني وزارت ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي، آفرين امامي با اشاره به مناسبت روز ۱۹ ارديبهشتماه که به نام روز اسناد ملي و ميراث مکتوب نامگذاري شده است، گفت: بر اين اساس، نمايشگاهي از مجموعه طرحهاي صنيعالملک با عنوان «از نقطه تا چهره» در کاخ گلستان برگزار ميشود.
او در توضيح آثار ارائهدادهشده در اين نمايشگاه، عنوان کرد: بر اساس يک کتابچه کلکسيوني و طراحي متعلق به دوره ناصري که روي اين کتابچه نيز دستخط ناصرالدين شاه مزين شده است، ۱۵ تصوير از تصاوير شخصيتهاي دوره قاجار به قلم صنيعالملک که در آن وجود دارد و در قالب تابلو شاسي به نمايش درميآيد.
امامي ادامه داد: نمايشگاه «از نقطه تا چهره» با رونمايي از مجموعه طراحيهاي صنيعالملک در روز ۱۹ ارديبهشتماه ۱۴۰۲ در عمارت شمسالعماره کاخ گلستان افتتاح ميشود و به مدت يک هفته براي بازديدکنندگان به نمايش گذاشته خواهد شد.
اين کتابچه شامل اشعار سفير مرتضي قليخان قاجار بوده و از جلد پارچهاي به رنگ آبي با طراحي ترمه مزيّن شده، داراي دو بخش است که بخش نخست رونوشتهاي چاپي ـ سربي نام دارد و در روسيه به چاپ رسيده و بخش دوم شامل ۱۵ تصوير از تصاوير شخصيتهاي قاجار با هنر قلم ميرزا ابوالحسنخان غفاري کاشاني ملقب به صنيعالملک است.
