اخبار

1398/1/17
خرید آثار هنری نخواهیم داشت
هادی مظفری درباره برنامه‌های هنرهای تجسمی گفت: روند مرمت موزه هنرهای معاصر تهران تا مردادماه ۹۸ به طول می‌انجامد. در عین حال برنامه‌ای برای خرید آثار هنری جدید وجود ندارد. یکی از برنامه‌های آینده شرکت در بینال ونیز است.
1398/1/17
برگزاری سمپوزیوم ملی روز جهانی گرافیک
سومین سمپوزیوم ملی روز جهانی گرافیک با رویکردهای هنری و اجتماعی در دو بخش علمی (مقالات) و بخش نمایشگاهی (پوستر فتو گرافیستی) در فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود.
1398/1/6
به جز سعدآباد بقیه موزه‌ها باز است
مدیر اداره کل موزه‌های سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: به پیشنهاد ستاد بحران تهران، مجموعه‌ی تاریخی سعدآباد سه‌شنبه ششم فروردین تعطیل است، اما دیگر موزه‌های تهران به فعالیت خود ادامه می‌دهند.
1398/1/4
چهارمین ” شبی با موزه” همراه با برنامه های ویژه نوروزی در موزه ملی ایران برگزار می شود
موزه ملی ایران به رسم سال های اخیر خود در ایام نوروز، برای چهارمین سال متوالی برنامه “شبی با موزه” را همراه با ویژه برنامه های نوروزی در روز چهارشنبه هفتم فروردین از ساعت ۱۹ تا ۲۳ برگزار خواهد کرد.
1398/1/4
در استقبال از بهار با هشتمین نمایشگاه آثار چند نسل هنرمندان معاصر ایران در نگارخانه لاله
هشتمین نمایشگاه آثار چند نسل هنرمندان معاصر ایران در استقبال از بهار و سال نو تا 27 فروردین 1398 در نگارخانه لاله ادامه می یابد. این رویداد با همکاری 90 هنرمند شکل گرفته است و آثاری در رشته های نقاشی، طراحی، فتوآرت و چاپ دستی در این نمایشگاه به نمایش درآمده است.
1397/12/28
سیاوش مظلومی‌پور درگذشت
سیاوش مظلومی‌پور هنرمند نقاش که آثار آبرنگ او در میان علاقمندان به هنر شناخته شده است در سن 66 سالگی درگذشت.
1397/12/13
نوروز متفاوت در جشنواره بهارستان
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران با اشاره به تدوین شیوه نامه استفاده رنگ در شهراز سوی این سازمان، گفت: استفاده از رنگ در شهر از سوی مناطق باید براساس شیوه نامه تدوین شده این سازمان و مورد تایید شهردار تهران صورت بگیرد تا با جلوگیری از بروز ناهنجاری در شهر حس آرامش را در شهروندان بوجود آورد.
1397/12/11
در نشست سپهر زیسته هنرمند؛ پویشی در اقتصاد هنر مطرح شد؛
"همواره دغدغه من پیدا کردن راهی برای رفع موانع سر راه هنرمندان جوان برای کار و فعالیت حرفه ای در زمینه تخصصی هنر بود و به این ترتیب سایت گالری آنلاین با یک نیاز سنجی از جامعه هنرهای تجسمی راه اندازی شد، که به صورت مداوم نیز با توجه به کمبود ها و نیاز هایی که مشخص میشود امکانات و خدمات خود را به روز می کند." این را فاطمه عبداله زاده مدیرمسئول رسانه هنرهای تجسمی گالری آنلاین ضمن ارائه توضیحاتی در مورد ویژگی ها و تاثیرات، شیوه شناسایی و شرکت در رزیدنسی ها و برنامه های بین المللی، در نشست "سپهر زیسته هنرمند؛ پویشی در اقتصاد هنر" بیان کرد.
logo-samandehi