معرفی پاویون کشورهای شرق آسیا در اکسپو میلان 2015
کره جنوبی
پاویون کشور کره در اکسپو سال 2015 میلان عرصهای برای گفتوگو در مورد تأمین غذا برای آینده بشریت فراهم میکند، آیندهای که در آن مواد غذایی به شیوهای مطمئن، سالم و عادلانه ارائه میشوند، همچنین شیوههای متنوع آشپزی که در سنت بومی این کشور ریشه دارد نمایش داده میشود، علاوه بر این، به بررسی راههایی برای بهبود ارتباط در حال و آینده جامعه بشری، استفاده از علم و فنآوری بسیار پیشرفته درزمینهٔ، مواد غذایی، محیطزیست، و فیزیولوژی انسان میپردازد.
پاویون کره با مساحت 3990 مترمربع نهمین پاویون بزرگ بین 140 کشور شرکتکننده دیگر در اکسپو است، به این معنی که کره یک عضو اصلی برای نشان دادن سنتهای فرهنگی این کشور برای فرهنگ وابسته به غذا و پختوپز سالم و ایمن است.در یکی از سالنهای پاویون کره برای بازدیدکنندگان دو صفحه نمایش بزرگ قرار داده شده است که ویژگیهای تخمیر و حفظ مواد غذایی را با استفاده از ظروف سنتی سفالی نمایش میدهد که برنامههای سرگرمکنندهای برای بازدیدکنندگان است.
در سالن دیگر این پاویون بیش از 360 عدد از این ظروف سفالی قرار داده شده است که با نورپردازی و هنر رسانه، صحنه خیرهکنندهای برای بازدیدکنندگان ارائه میدهد، بازدیدکنندگان میتوانند چگونگی و ویژگیهای فرهنگ غذایی سنتی کرهای را مشاهده کنند.
در طبقه اول پاویون یک رستوران کرهای قرار دارد که در آن بازدیدکنندگان میتوانند غذاهای سنتی کرهای را که با آن آشنا شده بودند تجربه کنند، همچنین در این پاویون از سرآشپزهای مشهور کرهای برای آمادهسازی غذاها دعوت شده است، فروشگاهی در کنار رستوران این پاویون قرار گرفته است، که در آن، محصولات زینتی کره، صنایع دستی سنتی و محصولات غذایی این کشور عرضه میشود.
چین
پاویون چین در اکسپو میلان در میدان اصلی قرار گرفته است، این پاویون توسط دانشگاه Tsinghua چین و با همکاری شرکت Link-Art طراحی شده است، این پاویون با طراحی منحصر بهمانند یک ابر معلق قرار گرفته است که بازدیدکنندگان برنامههای عمومی پاویون را زیر یک سقف شناور تجربه میکنند.
طرح پاویون چین بر اساس موضوع " سرزمین امید" طراحی شده است که این پروژه از طریق سقف موجدار آن، با الهام از خط اسمان شهر طراحی شده است، با این عقیده که "امید" را میتوان در زمانی تجربه کرد که شهر و طبیعت در هماهنگی بسر میبرند. سقف با ساختاری متشکل از چوب و تخته و الوار و استفاده از تکنولوژی و الکترونیک مدرن که یادآور معماری سنتی چینی هستند ساخته شده است، همچنین برای سقف پاویون از تکنولوژی مدرن برای ایجاد دهانههای طولانی، مناسب برای ماهیت عمومی پاویون استفاده شد، پاویون از تلفیق سازه و پنل های چادری با چوبهای بامبو ساخته شده است که مرجع سنتی ساختوساز در چین بوده است.
این پاویون بهصورت لایهبندی شده طراحی شده است که، هیئترئیسهها باعث اضافه کردن بافت و عمق در سقف پاویون گردیده و ایجاد اثرات روشنایی و شفافیت در داخل پاویون شدهاند، در زیر سقف، چشماندازی از مزارع گندم قرار دارد ("سرزمین امید") که با توجه به گذشته کشاورزی چین تعریف شده است این سالن از لامپهای LED گسترده مزین شده است که بهصورت ماتریس بزرگ قرار گرفتهاند که چشمانداز طبیعی و یکپارچهای ایجاد کرده است که برنامه نمایشگاه را تشکیل میدهد.
بازدیدکنندگان بعد از گذشت از فضای انتظار بیرونی، با چشماندازی مواجه میشود که به فضای نمایشگاهی میرسد، که به ارائه مضمون فرهنگ استانهای بزرگ چین میپردازد، بعدازاین بازدیدکنندگان به پلههای عمومی میرسند که به سمت سالن امفی تئاتر راه مییابد، و بازدیدکنندگان را به فضایی چندرسانهای شامل فیلم کوتاه با تمرکز بر اتحاد نهاد خانواده در طول جشنواره سالانه بهار چین هدایت میکنند.
مالزی
کانسپت پاویون مالزی در اکسپو 2015 میلان دانههای برنج است که نماد فرهنگ بالای این کشور و ارزش غذایی مالزی است که اهمیت مواد غذایی این کشور را در صحنه جهانی نشان میدهد که براساس موضوع اکسپو سال 2015 تغذیه جهانی و انرژی برای زندگی طراحی شده است.
پاویون مالزی، تعهد ملت خود را به تداوم پذیری منابع جهانی و استفاده مسئولانه از منابع طبیعی نمایش میدهد. این نمایشگاه در گرمترین ماههای سال برگزار شده است و استفاده از مصالحی با آسایش حرارتی بالا در پوسته بیرونی پاویون ضروری بوده است و استفاده از الوارهای چندلایه موجب کاهش درجه حرارت محیط داخل گشته است.
پاویون به شکل چهار کپسول عظیم، با الهام از اشکال دانه برنج است که در یک عرشه به هم اتصال یافتهاند و چشمانداز انتزاعی و مرموزی را به وجود آوردهاند، حجم پاویون توسط چارچوبهای خلاقانهای از چوب روکش شدهاند که ارزانتر و پایدارتر از معادل فولاد آن هستند و دهانههایی با اندازه بزرگ را نیز پشتیبانی میکنند.
در پاویون از پوسته خارجی متخلخل استفاده شده است که امکان استفاده از حداکثر نور طبیعی در طول روز را ممکن میکند و موجب کاهش وابستگی به استفاده از نورپردازی مصنوعی و درنتیجه صرفهجویی در انرژی میشود.
منبع : هنرآنلاین