اخبار

1395/3/31
در گفت‌وگو با مدیرعامل انجمن تصویرگران مطرح شد؛ مشکلات مالی تصویرگری را زمین‌گیر کرده/ صنفی نیستیم چون حرفه‌ای نیستیم
مدیرعامل انجمن تصویرگران با بیان اینکه امکان امرار معاش برای تصویرگر با مبالغ اندک حاصل از کار تصویرگری وجود ندارد، گفت: حرفه‌ای نشدن انجمن‌ها یکی از مواردی است که مانع صنفی شدن آنها می‌شود.
1395/3/22
نمایش پوسترهای اورجینال سینمای جهان
نمایشگاه پوسترهای اورجینال سینمای جهان از سال‌های ١٩٤٠ تا ١٩٧٠ برای نخستین بار در ایران؛ در گالری «آس» تهران برپامی‌شود و هر شب در ساعت 30/21، یک فیلم سینمایی نیز به نمایش درمی‌آید.
1395/3/16
نمایش آنلاین هارمونی؛ نمایشگاه کارگاه تصویرسازی هماهنگی متن و تصویر
نمایشگاه گروهی تصویرسازی "هارمونی" حاصل آثار خلق شده در کارگاه تصویرسازی "هماهنگی متن و تصویر" با سرپرستی مارتین زولو (تصویرگر) و ژرمانو زولو (نویسنده) از سوئیس است که به صورت آنلاین در سایت انجمن تصویرگران ایران قابل مشاهده است.
1395/3/14
دعوت فائو از نوجوانان ایرانی برای طراحی پوستر و ویدئوی روز جهانی غذا
نمایندگی سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد(فائو) در جمهوری اسلامی ایران از تمامی کودکان و نوجوانان خلاق کشورمان در حوزه نقاشی، گرافیک و ویدئو دعوت کرد در مسابقه بین المللی طراحی پوستر و ویدئوی روز جهانی غذا در سال 2016 شرکت کنند.
1395/3/8
نشست بیناتصویری برگزار می‌شود
نشست «بیناتصویری: انتقال و دگرگونی شمایل‌های ایران پیش از اسلام در گذر زمان» به همتپژوهشکدة هنر فرهنگستان هنر در روز سه‌شنبه یازدهم خردادماه برگزار می‌شود.نشست «بیناتصویری: انتقال و دگرگونی شمایل‌های ایران پیش از اسلام در گذر زمان» به همتپژوهشکدة هنر فرهنگستان هنر در روز سه‌شنبه یازدهم خردادماه برگزار می‌شود.نشست «بیناتصویری: انتقال و دگرگونی شمایل‌های ایران پیش از اسلام در گذر زمان» به همتپژوهشکدة هنر فرهنگستان هنر در روز سه‌شنبه یازدهم خردادماه برگزار می‌شود.
logo-samandehi