موشن‌گرافیکس در ساری

همایش موشن‌گرافیکس، روز چهارشنبه ۲۵ آذر ماه ۹۴ با سخنرانی عمارعیسی‌پور و حضور استادان و دانشجویان« دانشکده فنی و حرفه‌ای دخترانه قدسیه ساری» برگزار شد.
ابتدای مراسم رییس دانشکده قدسیه، در سخنانی کوتاه فعالیت‌های پژوهش بنیان هنرجویان و استادان را ضروری دانست و به جایگاه موشن گرافیکس در جامعه و اهمیت این رشته اشاره کرد.
در ادامه عمار عیسی‌پور شرح کوتاهی درباره چیستی و چرایی موشن‌گرافیكس و جایگاه آن در دنیای معاصر ارائه داد. او پیشرفت تکنولولوژی و ظهور رسانه‌های جدید در حوزه ارتباطات را عامل پیدایش این رشته دانست. عیسی‌پور تاکید کرد که موشن‌گرافیكس به عنوان یک رشته بین‌رشته‌ای و تنها ابزار مورد استفاده در رسانه‌های جدید شده است؛ او در ادامه گفت:
«پیشرفت تكنولوژی، امكانات و گستره‌ی‌ جدیدی برای هنرمندان، طراحان و صاحبان برندها به‌وجود آورده است. امكاناتی از قبیل رسانه‌های دیجیتالی، رسانه‌های زمان محور و رسانه‌های تعاملی كه به واسطه آن ابزارهای جدیدی خلق شده‌اند. تمامی این پیشرفت‌ها نوع جدیدی از ارتباطات را تعریف كرده و درك آدمی را از جایگاه خویشتن متفاوت كرده است. نتیجه این پیشرفت‌ها برای طراحان و متخصصین ارتباط تصویری افزایش و گسترش كیفیت ارتباط با مخاطبین بوده است.»
عیسی‌پور درباره جایگاه این رشته گفت: «موشن‌‏گرافیكس به‌عنوان قدرتمند‌ترین ابزار برای رسانه‌های جدید با تركیب تصویر، نوشتار، صدا و حركت، پیام را از طریق رسانه به مخاطب می‏‌رساند. به عبارت دیگر موشن‏‌گرافیكس را می‏‌توان ابزاری برای زندگی بخشیدن به تصورات و خیال آدمی خواند. »
او با معرفی پیشگامان موشن‏‌گرافیكس و اشاره به تاریخچه پیدایش آن - در اوایل پیدایش سینما - افزود: «این رشته در دو دهه اخیر به دلیل پیشرفت و انقلاب در تکنولوژی و گسترش رسانه‏‌ها، به اوج خود رسیده و در ابعاد گسترده ای ظاهر شده است.»
عمار عیسی‌پور در ادامه حیطه‌های حضور و ژانرهای موشن‌گرافیكس را با نمایش آثار عنوان‌بندی فیلم، هویت شبکه‏‌های تلویزیونی، موزیك ویدیو‏ها، برنامه‏‌های تلفن همراه، آگهی‏‌های تلویزیونی، برنامه‌‏های رسانه‏‌های تعاملی به حاضرین معرفی کرد.
در پایان برنامه، آثار موشن‌گرافیکس عمار عیسی‌پور به نمایش در آمد.





منبع: مجله رنگ

logo-samandehi