موشنگرافیکس در ساری
همایش موشنگرافیکس، روز چهارشنبه ۲۵ آذر ماه ۹۴ با سخنرانی عمارعیسیپور و حضور استادان و دانشجویان« دانشکده فنی و حرفهای دخترانه قدسیه ساری» برگزار شد.
ابتدای مراسم رییس دانشکده قدسیه، در سخنانی کوتاه فعالیتهای پژوهش بنیان هنرجویان و استادان را ضروری دانست و به جایگاه موشن گرافیکس در جامعه و اهمیت این رشته اشاره کرد.
در ادامه عمار عیسیپور شرح کوتاهی درباره چیستی و چرایی موشنگرافیكس و جایگاه آن در دنیای معاصر ارائه داد. او پیشرفت تکنولولوژی و ظهور رسانههای جدید در حوزه ارتباطات را عامل پیدایش این رشته دانست. عیسیپور تاکید کرد که موشنگرافیكس به عنوان یک رشته بینرشتهای و تنها ابزار مورد استفاده در رسانههای جدید شده است؛ او در ادامه گفت:
«پیشرفت تكنولوژی، امكانات و گسترهی جدیدی برای هنرمندان، طراحان و صاحبان برندها بهوجود آورده است. امكاناتی از قبیل رسانههای دیجیتالی، رسانههای زمان محور و رسانههای تعاملی كه به واسطه آن ابزارهای جدیدی خلق شدهاند. تمامی این پیشرفتها نوع جدیدی از ارتباطات را تعریف كرده و درك آدمی را از جایگاه خویشتن متفاوت كرده است. نتیجه این پیشرفتها برای طراحان و متخصصین ارتباط تصویری افزایش و گسترش كیفیت ارتباط با مخاطبین بوده است.»
عیسیپور درباره جایگاه این رشته گفت: «موشنگرافیكس بهعنوان قدرتمندترین ابزار برای رسانههای جدید با تركیب تصویر، نوشتار، صدا و حركت، پیام را از طریق رسانه به مخاطب میرساند. به عبارت دیگر موشنگرافیكس را میتوان ابزاری برای زندگی بخشیدن به تصورات و خیال آدمی خواند. »
او با معرفی پیشگامان موشنگرافیكس و اشاره به تاریخچه پیدایش آن - در اوایل پیدایش سینما - افزود: «این رشته در دو دهه اخیر به دلیل پیشرفت و انقلاب در تکنولوژی و گسترش رسانهها، به اوج خود رسیده و در ابعاد گسترده ای ظاهر شده است.»
عمار عیسیپور در ادامه حیطههای حضور و ژانرهای موشنگرافیكس را با نمایش آثار عنوانبندی فیلم، هویت شبکههای تلویزیونی، موزیك ویدیوها، برنامههای تلفن همراه، آگهیهای تلویزیونی، برنامههای رسانههای تعاملی به حاضرین معرفی کرد.
در پایان برنامه، آثار موشنگرافیکس عمار عیسیپور به نمایش در آمد.
منبع: مجله رنگ