گزارش تصویری جشن دومین سالگرد تاسیس گالری نگر


به گزارش گالری آنلاین، همزمان با دومین سالگرد تاسیس گالری نگر، نمایشگاهی از آثار ارزنده هنرمندان پیشکسوت و جوان در گالری نگر برپا شد.

میترا تیموری، مدیر گالری نگر در رابطه با هدف اصلی تاسیس گالری نگر و رویکرد این مرکز هنری بیان کرد:
هدفِ اصلی من از تاسیس این گالری ایجاد و ابقا، حرفه‌یی بود که به فضای آن علاقمند باشم. چند سالِ اول ایجادِ هر شغلی همیشه نیازمندِ تلاشی سخت است و این تلاش به نظرِ من در فضاهای فرهنگی و هنری سخت‌ تر و طولانی‌تر نیز هست . اما اگر فاکتور علاقه به این تلاش اضافه شود، می‌شود از زمان‌های سخت هم لذت برد و من به شخصه طعمِ لذت را در تمام لحظات سخت این دو سال چشیدم .

رویکردی که این گالری به همراه پرسنل آن شاملِ مدیر داخلی( با تحصیلات کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی) و مشاور هنری (با تحصیلات دکترای هنر) آن دنبال می‌کنند، بدون تعارف و شعار دادن: اشاعه‌ی هنر تجسمی در ایران و خارج از ایران با درنظرِ گرفتن اقتصادِ هنر در تعاملی مشترک المنافع با صاحبان اثر است.
وی در خصوص دلیل انتخاب نام نگر برای گالری گفت:
از آن جایی که علاقه به ادبیات، اولین انگیزه‌ی من در قدم نهادن به وادی هنر و فرهنگ بود و هرازگاهی دست به قلم نیز دارم، سعی کردم نامی با درنظر گرفتن ادبیات ایرانی، برای گالری انتخاب کنم . نگر یعنی دعوتی مودبانه و ادبیاتی از مخاطب برای "دیدن"
تیموری سیاست های گالری نگر در راستای حمایت از هنرمندان جوان را چنین توضیح داد:
اگر به لیستِ نمایشگاه های برگذار شده در این گالری توجه کنید هرسال به نامّ هنرمندانی برخورد می کنید که اگرچه در مکانِ زندگی خود، نام‌آشنا هستند اما در پایتخت نامی از آن‌ها شنیده نشده است. انتخابِ هنرمندانِ جوان خارج از مرکز را به کمکِ دوستانی که در شهرهای دیگر سکونت دارند، انجام می‌دهیم و حمایت از این هنرمندان از جمله اولویت های این گالری است.
در راستای حمایت از هنرمندان جوان ساکنِ تهران نیز نمایشگاه‌های گروهی یا انفرادی موفقی را با کمکِ اساتیدی که هنرجویان خود را به ما معرفی کرده‌اند برگزار نموده‌ایم.
در برگزاری جشنِ سالگردِ تاسیس گالری نیز که به نوعی بزرگترین اتفاقِ سالانه‌‌ی این مجموعه است، همان‌طور که ملاحظه می‌فرمائید، هر سال مجموعه‌یی از آثار هنرمندان پیشکسوت را در کنارِ هنرمندانِ جوان به نمایش می‌گذاریم.
مدیر گالری نگر در ادامه افزود:
عمده‌ی فعالیت این گالری در راستای نمایشِ آثار نقاشی است، چرا که عمده‌ی هنرمندانِ این مقوله نقاش هستند اما گالری در زمینه‌های متفاوت اعم از نمایش آثار حجم، چیدمان، ویدئوآرت حتی رونمایی از کتاب‌های فرهنگی هنری نیز فعالیت داشته است.
وی در رابطه با تاثیر فعالیت گالری ها را در پویا کردن جامعه هنرهای تجسمی بیان کرد:
بر این اعتقاد هستم که گالری‌ها در حالِ حاضر فعال‌ترین اهرمِ پویایی هنرهای تجسمی هستند. این مجموعه‌های غیرانتفاعی، مهم‌ترین نقش را در این عرصه عهده‌دارند که اگر حمل بر خودستایی نباشد، به راستی تلاش آن‌ها، نه تنها شایسته‌‌ی تکریم و احترام بلکه بایسته‌ی حمایت بیشتر هستند.

تیموری معتقد است "هنر متاسفانه در ایران اقتصاد ندارد." و در این خصوص می افزاید:
در طول این دو سال فعالیت هنری، اگر هم، هنرمندی را که تنها به هنرش پرداخته باشد و شرایطِ اقتصادی خوبی داشته باشد، وجود داشته باشد من پیدا نکردم. این یعنی در ایران هنر اقتصاد ندارد. رونقِ اقتصادی آثارهنرمندانِ پیشکسوتی که در قیدِ حیات نیستند نیز، اقتصادِ پویای هنر در نظر گرفته نمی‌شود. آرت فر تهران و ایجاد امکانات تبادلات آثار هنری با کشورهای دیگر عاملِ مهمی در تعالی اقتصادِ هنر دارد مشروط بر این که در انحصارِ گروه خاصی نباشد و به تمام هنرمندانِ مستعد فضای رشد داده شود .

گفتنی است این نمایشگاه تا تاریخ ۲۵ بهمن ماه ادامه خواهد داشت و علاقه مندان می توانند به گالری نگر واقع در قیطریه، ضلع جنوبی پارک، خیابان روشنایی، کوچه دلارام، پلاک ۳۳، زنگ سوم مراجعه نمایند.
















logo-samandehi